EINDELIJK!!!!

EINDELIJK!!!!!!!!

EINDELIJK MENSEN!!! Ik kan wel springen, dansen, juichen, zingen. Ik kan wel jààànken van geluk!
EINDELIJK!!!
Na ruim 70 jaren weet ik nu EINDELIJK wat mijn bestemming is. Dat ik dáár nou nooit bij heb stilgestaan. Het ultieme doel in mijn leven.
Wat heb ik mijn leven doodgewoon verklooid en als hangjongere in de goot gegooid. Ik kán er gewoon niet over uit, maar nu ben ik er eindelijk achter.
EINDELIJK ga ik mij verkiesbaar stellen voor het presidentschap van de EU. Hiep hoi, de blauwe vlag met gele sterren hoog in top! En reken maar Europa, Europa en Europa eerst!
Alle handelsovereenkomsten met China, Rusland en óók U.S.A. overboord. laat hen hun eigen boontjes maar doppen. Wij zijn lang genoeg slaafjes van hen geweest.
Áááh wat zullen ze zich knijpen.
We trekken ons ook uit de NAVO terug. Laat hen maar eens kl… tonen.
Oh ja, en ik heb ook al een fantastisch verdeling voor de regering klaar liggen. Mijn vrouw is uitermate geschikt voor financiën en mijn dochter is fisiotherapeute, die kan mooi op gezondheid, Mijn oudste zoon is dierenarts, die zetten we op landbouw en veeteelt. Mijn jongste zoon is middenstander, die komt op economische zaken. Mijn schoonzoon is onderwijzer, waar kun je die beter zetten dan op onderwijs en wetenschappen. Mijn oudste kleinzoon is een bóóm van een kerel, die komt op defensie.
Een grootse aanpak die al meerdere malen z’n nut heeft bewezen. Deed Napoleon dat ook al niet zo?
En dan tot slot nog even enpassant, we gaan heel Europa zuiveren van criminelen. Plukken die zooi! Grote bankiers voorop, die uit Amerika die hier belangen hebben eerst.
EINDELIJK zal het nog eens góéd komen met de EU!!!!
IK KOM ER AAN!!! Ontruim het Catshuis voor mij!

2 gedachten over “EINDELIJK!!!!”

  1. Dit is een grandioos idee, en dat je al die familie leden voorhanden hebt, dat is natuurlijk helemaal super. Als je iemand nodig heb voor cultuur, dat doe ik graag mee. Ik was zangpedagoge en koor dirigent. Groeten uit Mook, Irene Hagemans

Geef een reactie Je eerlijke mening wordt zeer op prijs gesteld

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.